|
Autore |
Messaggio |
< двустранна поликистоза на яйчни |
|
Inviato:
Ven Nov 08, 2024 5:51 pm
|
|
|
|
Здравейте на всички в групата!
Исках да се включа в дискусията, защото и аз страдам с поликистозни яйчници и знам колко трудно може да бъде. При мен симптомите включват нередовен цикъл, кожни проблеми и постоянна умора. Пробвала съм различни подходи и искам да разкажа какво ми е дало добри резултати досега.
На първо място, корекцията в диетата беше значителен фактор – намалих захарта и рафинираните въглехидрати, а вместо това включих повече пълнозърнести храни, зеленчукови продукти и полезни мазнини. Освен това, мио-инозитол и витамин D се оказаха полезни за мен. Усетих, че цикълът ми стана малко по-редовен и се усещам по-жизнена.
Разбира се, всичко е много индивидуално и препоръчвам да се посъветвате с специалист, за да намерите най-добрия подходящ метод за вас. Но не се предавайте! С бавно и постепенно и насоки от професионалисти, нещата вървят към по-добро.
[url=https://ovee.bg/blogs/news/sindrom-na-polikistoznite-yaichnitsi-simptomi-prichini-lechenie]двустранна поликистоза на яйчниците [/url] |
|
|
|
|
|
|
Tutti i fusi orari sono GMT |
|
Puoi inserire nuovi argomenti Puoi rispondere a tutti gli argomenti Non puoi modificare i tuoi messaggi Non puoi cancellare i tuoi messaggi Non puoi votare nei sondaggi
|
|